Bouwbedrijf Jan Kooiker BV is een bouwonderneming die gevestigd is op Ameland. Het bedrijf is in 1983 opgericht door Jan Kooiker en heeft zich ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf dat op allerlei vakgebieden actief is. Nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud vormen de vier belangrijkste sectoren. Technisch tekenwerk en gemeentezaken maken tegenwoordig ook een groot deel uit van de werkzaamheden op kantoor. Inmiddels is het een bedrijf dat bekend staat om zijn professionele en creatieve manier van werken.

Van een eenmansbedrijf is bouwbedrijf Jan Kooiker BV uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met meer dan 15 werknemers die stuk voor stuk voor kwaliteit staan. Hier gaat het voornamelijk om timmerlieden. Waar nodig worden zaken aan specialisten uitbesteed. Via deze weg kan steeds het beste resultaat behaald worden. Denk hierbij aan metselwerken, stukadoorswerk, tegelzetwerk en rieten daken.


"Jarenlange ervaring en expertise maken bouwbedrijf Jan Kooiker BV tot een uniek
bedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit"


Tegelijkertijd zijn we een vooruitstrevend bedrijf dat gebruik maakt van moderne inzichten en technieken. Vanzelfsprekend is bouwbedrijf Jan Kooiker BV lid van Bouwgarant. Dit keurmerk betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en bedrijfsvoering. Kortom, wij hebben alles in huis om uw project in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat. Voor een kleine greep uit reeds voltooide opdrachten klikt u op de sectoren boven in uw scherm.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.